Ervaringen

Kinderen staan zo open dat zij gemakkelijk de energie voelen en kunnen laten stromen. Aan het einde van de les voelen de meeste kinderen de energiebal tussen hun handen. Daar doen we allerlei oefeningen mee en het commentaar van de kinderen is altijd heel leuk om te horen! Er volgen dan uitspraken zoals; “het voelt als een magneet!” “Het voelt warm en koud tegelijk!” En; “Ik kan mijn energiebal steeds groter maken en nog steeds voelen!
 

Reacties van kids

Lauren (9 jaar) “Ik vind Tai Chi Super leuk! Sinds ik op Tai Chi zit kom ik niet meer zo vaak ’s avonds uit bed want ik ben lekker rustig. Ik kan veel beter slapen”.
 
Felicia (7 jaar) “Ik vind Tai Chi heel leuk. Ik heb vaak hoofdpijn en buikpijn na school maar als ik Tai Chi heb gedaan voel ik me altijd veel beter”.
 
Ivor (9 jaar) “Als ik een vliegtuig boven mijn hoofd zag vliegen werd ik altijd een beetje bang, maar door Tai Chi weet ik hoe ik mezelf door mijn ademhaling weer rustig krijg”.
 
Ilayda (9 jaar) “Door Tai Chi slaap ik veel rustiger en kan ik me ook beter concentreren”.
 
Loïs (7 jaar) “Je moet heel veel werken en dan elke maandag na school kan je lekker rustig worden. De juf is heel lief en ze is zelf ook heel rustig”.
 
Milou (8 jaar) “Ik vind het heel erg leuk en je wordt er lekker rustig van. Het Ying Yang teken vind ik ook leuk”.
 
Klaas (8 jaar) “Ik vind Tai Chi heel leuk en het is ook fijn voor mijn lichaam. Ik heb EDS (Ehlers Danlos Syndroom) en ik heb vaak veel pijn. Door Tai Chi voel ik mijn lichaam beter en zit ik lekkerder in mijn vel”.
 
Loulou (11) “Ik moest eerst even wennen aan de rustige bewegingen maar toen ik voelde wat de bewegingen doen vond ik het steeds fijner. Ik vind het ook zo fijn dat we daarna zelf mogen kiezen wat we willen maken; ik heb al een mooie dromenvanger en hele toffe intuïtieve tekeningen gemaakt”.